Vacature Thuisverpleegkundige met affiniteit ggz / psychiatrie

Afdeling Aarschot (regio: Aarschot, Begijnendijk, Tremelo)

Functie

Verantwoordelijkheid

Binnen afdeling Aarschot werken we nauw samen met een aantal instellingen die gespecialiseerd zijn in het opvangen en begeleiden van mensen met een beperking; mentaal en/of fysiek. Naast de huisbezoeken aan onze patiënten, dient de verpleegkundige ook aan de bewoners van deze instellingen de nodige zorgen toe. Je helpt hen bij het wassen, geeft de nodige wondzorgen en inspuitingen en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen.

 

Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Als thuisverpleegkundige overleg je eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze ‘We Care Teams’.

Solliciteer hier
  • Functie Verpleegkundige
Klik op de kaart om alle afdelingen van Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant te bekijken.

Wij bieden

  • Flexibele contractkeuze: keuze van je eigen regime bij aanwerving op basis van mogelijkheden binnen de afdeling;
  • Je werkt in de regio van je woonplaats;
  • Goede privé-werk balans;
  • Vele interne opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden: introductietraject gedurende de eerste 6 maanden, ondersteuning bij brugopleiding, kaderopleiding, referentieopleiding, etc.;
  • Loonpakket volgens barema’s, aangevuld door tal van extralegale voordelen zoals een dienstwagen, gsm, groepsverzekering en maaltijdcheques en een uitgebreid verlofpakket;
  • Je komt terecht in een dynamische, stabiele organisatie en werkt met gemotiveerde collega’s.

 

Interesse? Solliciteer online!

Solliciteer online via de knop "solliciteer hier".

Nog vragen?

Liselore Dubois
Liselore Dubois
Rekruteringsverantwoordelijke
Bel 016/31 79 28 of stel een vraag

Bekijk ook

Onze troeven

Toffe collega's, een job in je eigen regio en een goed loonpakket met extralegale voordelen: werken bij het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant heeft verschillende voordelen.

Loonpakket en extralegale voordelen

Onze medewerkers genieten een mooi loon. Als kers op de taart krijgen ze een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen.

Collega's aan het woord

Wie kan het best een job bij het Wit-Gele Kruis beschrijven? Natuurlijk, jouw toekomstige collega's zelf! Daarom geven we een aantal werknemers zelf het woord.